O nama

O nama

Mi smo tvrtka za postavljanje i održavanje parketa , laminata , stepenica , i svih vrsta podova. Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata i oni su nam najbolja reklama. Kroz naše poslovanje sa našim klijentima smo razvili partnerski odnos tako da nas oni i nakon završenog posla nemali broj puta kontaktiraju za savjet , mišljenje ili nas angažiraju za novi posao.
Jako mnogo je razloga zašto se odlučiti za parket u svom domu ili nekom drugom prostoru.

Neki od naših radova su :
- Parket u školi Kučan Donji
- Parket u školi u Vrhovinama, Lika
- Laminat u auto salonu "Toyota", Vukovar
- Laminat u auto salonu "Toyota", Zadar
- Laminat u auto salonu "Turbo centar ", Čakovec

Parketi su jako dobra osnova koja se odlikuje kreativnošću i prilagodljivošću  gotovo svakom dizajnu. Parket dolazi do izražaja u kombinaciji sa svim vrstama namještaja.

Parket je jako izdržljiv i otporan materijal, te se u slučaju oštećenja lako popravlja, te je osobito dobro rješenje za osobe alergične na prašinu, te zbog svoje glatke površine i jednostavnosti održavanja. To je prirodan materijal, koji dolazi iz prirodno obnovljivog izvora, hrastovih šuma.

Potreba za profesionalnom pomoći kod ugradnje parketa , laminata , podova ili stepenica je prvenstveno u dekoru , kvaliteti i dugotrajnosti izvedenih radova. Naše dosadašnje poslovanje je pokazalo kvalitetu i dugotrajnost naših izvedenih radova a da smo pri tome učinili Vaš dekor ugodnim i lijepim za doživjeti.