Usluge

Usluge

Već dugi niz godina smo prisutni na našem tržištu. Kvaliteta i zadovoljstvo klijenata je naša garancija poslovanja u budućnosti.


Naš pristup rada se temelji na profesionalnom radu i pružanju kvalitete usluge pri postavi parketa , laminata , podova , stepenica i odabiru materijala za rad. Koristimo vrlo kvalitetne materijale, ljepila, lakove i najsuvremenije strojeve, za bržu i kvalitetniju obradu parketa i laminata i za njihov savšen izgled.
Veliku pozornost pridajemo općim uvijetima koji su prisutni u prostorima predviđenim za parkete , laminate , podove i stepenice gdje je neophodna dobra izolacija zidova, podloge, vrata i prozora.

Naš rad se temelji na europskim standardima i nastojimo u svemu prilagoditi naše poslovanje europskim normativima i propisima.

Nakon što nas kontaktirate mi ćemo pogledati Vaš prostor i donesti plan izvođenja radova te će se znati i okvirna cijena izvedenih radova.

Cijena se formira u ovisnosti od korištenih matrijala , vremenu i težini izvođenih radova , te složenosti prostora gdje se izvode radovi. Zasigurno će naši klijenti biti zadovoljni sa cijenom i vremenom koje nam je potrebno za završetak radova.

Mi smo okrenuti prema naprijed i naš pogled seže daleko u budućnost i najbitnija stvar koje smo svjesni je da :

NAŠI KLIJENTI SU NAŠA VIZA ZA BUDUĆNOST